Video Share VOD

Video Share VOD

Video Share / Video On Dikarepake (VOD) iki solusi open source adhedhasar WordPress free / script kanggo nuduhake dikarepake video. Klebu plethora fitur kaya Ajax multi uploader, upload video seluler lan puter maneh, HTML5 / RTMP / HLS pamuter, integrasi saluran Streaming Urip karo arsip video Broadcast, VOD anggota lan dhaptar lagu mbayar support, Sungguh & Support Google Ima kanggo iklan video.

Iku gampang kanggo tema, ngluwihi lan ngatur nggunakake ekstensi WordPress.

vsv-demo

FITUR KEY

  • HTML5 playback support
  • RTMP playback support
  • support puter maneh HLS
  • import and show archived video streams for VideoWhisper Live Streaming channels plugin
  • Ajax tampilan lan nganyari dhaftar video
  • shortcodes for listing videos, nampilake pamuter, upload form
  • HTML5 Seret & Drop AJAX multi video uploader
  • mobile video upload (iOS6 , Android 3+)
  • Video On Dikarepake (VOD) support
  • Sungguh (including pre-roll video ads) Support HTML5
  • HTML5 Google IMA support:
    DoubleClick for Publishers (DFP),
    Google AdSense network (Gan):
    AdSense kanggo Video (AFV) iklan

SOLUSI

  • free and open source
  • mobile ready:
    konversi video HTML5
    antarmuka responsif
  • easy automated install as WP plugin
  • easy to theme with WP templates
  • easy translation with POT file localization
  • nganyari otomatis

PAY PER VIEW

Video langganan dikarepake (SVOD) kalebu layanan kayata Netflix sing mbutuhake kedhaftar kanggo mbayar ragad saben wulan kanggo ngakses bundled isi.

VideoShareVOD supports setting up akses anggota:

  • akses video global anggota
  • dhaptar lagu miturut peran (dhaptar lagu diakses kanggo kelompok tartamtu)
  • seng

This solution allows configuring a dhaftar watch video global, dhaftar panjarwa Dhapukan, Email pengguna, ID pengguna dileksanakake kanggo nonton video.

Tambahan, saben video bisa diutus kanggo macem-macem Dhaptar lagu peran, meaning dhaptar video sing mung bisa mirsani dening peran pengguna tartamtu.
This means video access can easily be assigned by membership.

Seng dhaptar lagu sing uga kasedhiya kanggo akses kontrol cepet: free, kedhaftar, dipublikasikaké .

Nalika pengguna nyoba kanggo nonton video lan ora wis dibutuhake hak istimewa, pesen adat nuduhake munggah lan pratayang gambar asli seko ditampilake tinimbang.

vsv-vod-role-item

COMMERCIAL PLUGINS

LIVE STREAMING

Broadcast live video channels on website, saka webcam utawa sumber liyane. Kanca manggon karo pamirso. Siaran arsip minangka videos. Nyoba kasedhiya.

Record video from webcam or other computer devices directly on website. Nyoba kasedhiya.