Langganan

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite ngidini macem-macem opsi monetisasi kanggo panganggit: undakan lengganan, adol isi, sumbangan / crowdfunding, mbayar saben menit telpon utawa streaming langsung. Kanthi PaidVideochat, penulis bisa nyiyapake kamar webcam kanggo nyedhiyakake layanan live gratis utawa mbayar saben menit: streaming langsung, 1 cara, bisa digunakake kanggo pra-penjualan kanggo njupuk panggilan pribadi sing dibayar pribadi…

Live Video 24/7 saluran

Kanggo mbangun situs kaya RealLifeCam, Voyeur-Villa, LaMaisonDuSexe, WatchMe247 bisa nggunakake solusi BroadcastLiveVideo sing nyedhiyani fitur iki: siaran kaping saluran kamera IP 24/7 siaran nuduhake occasional saka webcam lan ngobrol karo persiyapan pamirso loro free lan saluran mbayar (dening anggota utawa mbayar saben saluran) saluran dhaftar, diatur dening kategori pamirso…

Video Share VOD

Video Share / Video On Dikarepake (VOD) iki solusi open source adhedhasar WordPress free / script kanggo nuduhake dikarepake video. Klebu plethora fitur kaya Ajax multi uploader, upload video seluler lan puter maneh, HTML5 / RTMP / HLS pamuter, integrasi saluran Streaming Urip karo video Broadcast…