Bayaran Mikro

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite ngidini macem-macem opsi monetisasi kanggo panganggit: undakan lengganan, adol isi, sumbangan / crowdfunding, mbayar saben menit telpon utawa streaming langsung. LANGGANAN AUTHOR Panulis bisa nyetel pirang-pirang level langganan (diwatesi karo setelan webmaster), nganggo label khusus, gambaran, durasi (saben wulan, taunan, pambayaran sapisan) Panulis bisa menehi konten menyang Klien tingkat langganan…

Manajemen Aset Konten Digital

Kanthi plugin MicroPayments dening VideoWhisper, pangguna situs bisa ngatur konten digital kalebu kiriman, kaca, kiriman kustom (video, gambar, unggahan dokumen, kamar) kaya sing diatur saka backend. Pilihan pembayaran kalebu nyiyapake sumbangan, tujuan sumbangan, crowdfunding lan rega akses kanggo ngaktifake akses minangka tuku produk WooCommerce. Panyedhiya bisa ngunggah video, gambar,…

CrowdFunding & Gol Sumbangan

Plugin MicroPayments paling anyar kalebu kemampuan nyiyapake target sumbangan lan crowdfunding kanggo saben kaca konten. Gol bakal nuduhake kemajuan lan Crowdfunding uga bakal ndhaptar publik kabeh dana. Panulis bisa nyetel crowdfunding ing macem-macem jinis posting kaya sing dikonfigurasi (postingan blog, video, kiriman kustom) lan nyiyapake saham crowdfunding kaya 50% kanggo…