Pay Per View

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite ngidini macem-macem opsi monetisasi kanggo panganggit: undakan lengganan, adol isi, sumbangan / crowdfunding, mbayar saben menit telpon utawa streaming langsung. LANGGANAN AUTHOR Panulis bisa nyetel pirang-pirang level langganan (diwatesi karo setelan webmaster), nganggo label khusus, gambaran, durasi (saben wulan, taunan, pambayaran sapisan) Panulis bisa menehi konten menyang Klien tingkat langganan…

Manajemen Aset Konten Digital

Kanthi plugin MicroPayments dening VideoWhisper, pangguna situs bisa ngatur konten digital kalebu kiriman, kaca, kiriman kustom (video, gambar, unggahan dokumen, kamar) kaya sing diatur saka backend. Pilihan pembayaran kalebu nyiyapake sumbangan, tujuan sumbangan, crowdfunding lan rega akses kanggo ngaktifake akses minangka tuku produk WooCommerce. Panyedhiya bisa ngunggah video, gambar,…

CrowdFunding & Gol Sumbangan

Plugin MicroPayments paling anyar kalebu kemampuan nyiyapake target sumbangan lan crowdfunding kanggo saben kaca konten. Gol bakal nuduhake kemajuan lan Crowdfunding uga bakal ndhaptar publik kabeh dana. Panulis bisa nyetel crowdfunding ing macem-macem jinis posting kaya sing dikonfigurasi (postingan blog, video, kiriman kustom) lan nyiyapake saham crowdfunding kaya 50% kanggo…

Live Video 24/7 saluran

Kanggo mbangun situs kaya RealLifeCam, Voyeur-Villa, LaMaisonDuSexe, WatchMe247 bisa nggunakake solusi BroadcastLiveVideo sing nyedhiyani fitur iki: siaran kaping saluran kamera IP 24/7 siaran nuduhake occasional saka webcam lan ngobrol karo persiyapan pamirso loro free lan saluran mbayar (dening anggota utawa mbayar saben saluran) saluran dhaftar, diatur dening kategori pamirso…

Model Webcam Videochat

Mbangun pituwas turnkey saben view (PPV) Situs video chatting: solusi software / script iki bisa digunakake kanggo mbangun loro non diwasa lan pituwas diwasa saben menit (pPM) videochat Camping minangka iku Highly customizable lan gampang kanggo nggunakake. project Homepage: Mbayar Videochat - PPV Script Key Fitur jinis Pendhaftaran Custom: pemain,…

Video Share VOD

Video Share / Video On Dikarepake (VOD) iki solusi open source adhedhasar WordPress free / script kanggo nuduhake dikarepake video. Klebu plethora fitur kaya Ajax multi uploader, upload video seluler lan puter maneh, HTML5 / RTMP / HLS pamuter, integrasi saluran Streaming Urip karo video Broadcast…