Pay Per View

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite enables multiple monetization options for authors: subscription tiers, selling content, donations/crowdfunding, pay per minute calls or live streaming. With PaidVideochat, authors can setup webcam rooms to provide free or pay per minute live services: live streaming, 1 cara, can be used for pre-sales to take paid private calls private

Manajemen Aset Konten Digital

With MicroPayments plugin by VideoWhisper, site users can manage their digital content including posts, kaca, kiriman kustom (video, gambar, unggahan dokumen, kamar) kaya sing diatur saka backend. Pilihan pembayaran kalebu nyiyapake sumbangan, tujuan sumbangan, crowdfunding lan rega akses kanggo ngaktifake akses minangka tuku produk WooCommerce. Panyedhiya bisa ngunggah video, gambar,…

Live Video 24/7 saluran

Kanggo mbangun situs kaya RealLifeCam, Voyeur-Villa, LaMaisonDuSexe, WatchMe247 bisa nggunakake solusi BroadcastLiveVideo sing nyedhiyani fitur iki: siaran kaping saluran kamera IP 24/7 siaran nuduhake occasional saka webcam lan ngobrol karo persiyapan pamirso loro free lan saluran mbayar (dening anggota utawa mbayar saben saluran) saluran dhaftar, diatur dening kategori pamirso…

Model Webcam Videochat

Mbangun pituwas turnkey saben view (PPV) Situs video chatting: solusi software / script iki bisa digunakake kanggo mbangun loro non diwasa lan pituwas diwasa saben menit (pPM) videochat Camping minangka iku Highly customizable lan gampang kanggo nggunakake. project Homepage: Mbayar Videochat - PPV Script Key Fitur jinis Pendhaftaran Custom: pemain,…

Video Share VOD

Video Share / Video On Dikarepake (VOD) iki solusi open source adhedhasar WordPress free / script kanggo nuduhake dikarepake video. Klebu plethora fitur kaya Ajax multi uploader, upload video seluler lan puter maneh, HTML5 / RTMP / HLS pamuter, integrasi saluran Streaming Urip karo video Broadcast…