Manajemen Aset Konten Digital

Manajemen Aset Konten Digital

Kanthi Plugin MicroPayments dening VideoWhisper, pangguna situs bisa ngatur konten digital kalebu kiriman, kaca, kiriman kustom (video, gambar, unggahan dokumen, kamar) kaya sing diatur saka backend.

Pilihan pembayaran kalebu nyiyapake sumbangan, tujuan sumbangan, crowdfunding lan rega akses kanggo ngaktifake akses minangka tuku produk WooCommerce.

Panyedhiya bisa ngunggah video, gambar, dokumen (dikelola nganggo plugin VideoWhisper), saliyane kanggo ngatur akses lan pilihan pambayaran kanggo konten plugin liyane.

Konten (kiriman kustom) diatur karo rega, bisa didol kanthi integrasi WooCommerce amarga produk lan klien kudu tuku produk sing gegandhengan kanggo entuk akses menyang konten kasebut.

Uga ana kaca Konten sing nampilake kabeh konten lan kaca Kontenku sing ngemot konten sing dituku dening klien.
Bagean kasebut dileksanakake kanthi nggunakake shortcode supaya gampang integrasi menyang kaca liyane, dashboard plugin liyane.