Bayaran Mikro

Plugin WordPress MicroPayments minangka plugin gratis kanggo monetisasi situs WordPress kanthi dompet situs lan transaksi mikro kanggo lengganan mbayar kanggo penulis utawa situs, isi mbayar, sumbangan, crowdfunding, anggota.
Nggabungake karo solusi situs turnkey sing disedhiyakake dening VideoWhisper (PaidVideochat, BroadcastLiveVideo, VideoShareVOD) lan ndhukung plugin populer kaya WooCommerce, BuddyPress / BuddyBoss.

Plugin MicroPayments gratis digunakake, dikembangake & dikelola dening VideoWhisper.
Bisa digunakake kanggo nggawe bisnis online canggih: Platform Monetisasi Turnkey FansPaysite.
Klien VideoWhisper (sing duwe lisensi mode lengkap lan / utawa hosting aktif) uga duwe idin kanggo mbusak notifikasi pangembang, atribusi amarga layanane uga dana pangembangan plugin iki. Takon Kepiye

Ngaktifake macem-macem transaksi mikro ing situs WordPress, adhedhasar dhompet situs kredit / token:

FITUR KEY

  • Token Dompet / Kredit: Dhukungan kanggo MyCred, TeraWallet (kanggo WooCommerce) plugin minangka mata uang.
    Token kasebut bisa dituku kanthi nggunakake macem-macem gateway pembayaran kaya Paypal, Stripe, Skrill (Moneybookers) NETbilling, CCBill , Dananjaya (Bitcoin) utawa entuk kanthi kegiatan situs, gumantung saka persiyapan.
  • Paket token khusus minangka produk WooCommerce. Nalika tuku produk, pangguna entuk jumlah token khusus. Iki ngidini rasio pertukaran khusus, diskon volume, nawakake liyane.
  • Kontrol akses menyang konten (kalebu kaca, kiriman, jinis kiriman sing bisa disesuaikan) dening anggota / peran.
  • Manajemen konten: adol akses menyang kiriman minangka produk digital.
  • Jual Keanggotaan: Pangguna bisa entuk peran (anggota) kanthi tuku utawa langganan.
  • Jual Konten: Nyedhiyakake kaca sunting ing ngarep kanggo pangguna supaya bisa adol barang postingan (integrasi kanthi otomatis karo video VideoShareVOD, Gambar Galeri Gambar, Kamar webcam PaidVideochat).
  • Produk konten WooCommerce: persiyapan produk WC sing kudu dituku kanggo ngakses isi kiriman
  • Nganyari kegiatan BuddyPress kanggo produk anyar
  • Shortcode dhaptar kaca lan kontenku, nuduhake kabeh produk sing dituku; produk kalebu tombol kanggo ngakses konten
  • Dhukungan multi dompet (MyCred + TeraWallet WooCommerce)
  • Kaca pangguna dompet kanthi kode shortcode [videowhisper_my_wallet]
  • Kaca upgrade keanggotaan nganggo kode shortcode [videowhisper_membership_buy]
  • Manajemen Downloads: Unduhan media digital
  • Tombol sumbangan kanthi slider, AJAX

Langganan AUTHOR

  • Panulis bisa nyetel macem-macem level langganan (diwatesi karo setelan webmaster), nganggo label khusus, gambaran, durasi (saben wulan, taunan, pambayaran sapisan)
  • Panulis bisa menehi konten menyang level langganan
  • Klien bisa langganan langganan penulis, kanggo akses menyang kontene
  • optionally, saben item sing bisa diakses nganggo lengganan uga bisa diwenehake kanthi rega saben barang, kanggo pangguna sing ora pengin langganan
  • Nganyari kegiatan BuddyPress / BuddyBoss nalika pangguna langganan penulis

DONATIONS, Gol, NGOMONG APIK

  • aktifake sumbangan kanggo kaca konten apa wae
  • ngatur gol sumbangan lan / utawa crowdfunding
  • target nuduhake garis kemajuan lan rincian target ing kaca konten
  • crowdfunding nuduhake pendanaan lan kontribusi kalebu persen
  • tombol sumbangan nganggo dompet
  • dialog sumbangan kanthi geser sing bisa disesuaikan, AJAX (pangguna ora ninggalake kaca konten kanggo menehi sumbangan)

KANDUNGAN: POSTS AS PRODUK DIGITAL

  • Kaca konten nglumpukake konten digital (jinis kirim) kasedhiya kanggo didol.
  • Jinis konten bisa dikonfigurasi saka setelan MicroPayments, minangka jinis kiriman khusus sing kasedhiya kanggo didol: video, gambar, downloads, kamar webcam.
  • Kaca Asetku ngidini panyedhiya ngatur konten lan nyetel rega.
  • Kaca Kontenku ngidini klien ngakses konten sing sadurunge dituku.
  • Konten (kiriman kustom) diatur karo rega, bisa didol kanthi integrasi WooCommerce amarga produk lan klien kudu tuku produk sing gegandhengan kanggo entuk akses menyang konten kasebut.

UNDUH: MANAJEMEN FILE DOWNLOADABLE

  • Aktifake unggahan file saka backend lan frontend (nganggo dhaptar akses publisher)
  • Matesi akses miturut peran anggota
  • Adol downloads saben item (minangka produk WooCommerce utawa addon Konten MyCred Sell)
  • Watesan ekstensi sing diidini (sisih server)
  • Jeneng file sing dirusak ing server kanggo nyegah panggunaan jeneng

PLUGIN ISI sing disaranake

MANFAAT NGgo TOKENS Klebu:

  • kurang biaya transaksi (klien mbiayai akun sapisan kanggo tuku akeh)
  • kontrol biaya (klien bisa nambah katenangan lan sensasi kontrol kanggo jumlah sing dibayar),
  • pambayaran sadurunge (klien prabayar kanggo layanan mbesuk) ,
  • tambah dodol (yen wis duwe token, dheweke bakal nggunakake luwih cepet saka dhuwit nyata)