isi

Manajemen Aset Konten Digital

With MicroPayments plugin by VideoWhisper, site users can manage their digital content including posts, kaca, kiriman kustom (video, gambar, unggahan dokumen, kamar) kaya sing diatur saka backend. Pilihan pembayaran kalebu nyiyapake sumbangan, tujuan sumbangan, crowdfunding lan rega akses kanggo ngaktifake akses minangka tuku produk WooCommerce. Panyedhiya bisa ngunggah video, gambar,…