sumbangan

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite ngidini macem-macem opsi monetisasi kanggo panganggit: undakan lengganan, adol isi, sumbangan / crowdfunding, mbayar saben menit telpon utawa streaming langsung. LANGGANAN AUTHOR Panulis bisa nyetel pirang-pirang level langganan (diwatesi karo setelan webmaster), nganggo label khusus, gambaran, durasi (saben wulan, taunan, pambayaran sapisan) Panulis bisa menehi konten menyang Klien tingkat langganan…

CrowdFunding & Gol Sumbangan

Plugin MicroPayments paling anyar kalebu kemampuan nyiyapake target sumbangan lan crowdfunding kanggo saben kaca konten. Gol bakal nuduhake kemajuan lan Crowdfunding uga bakal ndhaptar publik kabeh dana. Panulis bisa nyetel crowdfunding ing macem-macem jinis posting kaya sing dikonfigurasi (postingan blog, video, kiriman kustom) lan nyiyapake saham crowdfunding kaya 50% kanggo…