pambayaran

CrowdFunding & Gol Sumbangan

Plugin MicroPayments paling anyar kalebu kemampuan nyiyapake target sumbangan lan crowdfunding kanggo saben kaca konten. Gol bakal nuduhake kemajuan lan Crowdfunding uga bakal ndhaptar publik kabeh dana. Panulis bisa nyetel crowdfunding ing macem-macem jinis posting kaya sing dikonfigurasi (postingan blog, video, kiriman kustom) lan nyiyapake saham crowdfunding kaya 50% kanggo…