payite

Penggemar Paysite – Bisnis Monetisasi Online

FansPaysite ngidini macem-macem opsi monetisasi kanggo panganggit: undakan lengganan, adol isi, sumbangan / crowdfunding, mbayar saben menit telpon utawa streaming langsung. Kanthi PaidVideochat, penulis bisa nyiyapake kamar webcam kanggo nyedhiyakake layanan live gratis utawa mbayar saben menit: streaming langsung, 1 cara, bisa digunakake kanggo pra-penjualan kanggo njupuk panggilan pribadi sing dibayar pribadi…